En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmel şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Bu baplar gerçek olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli olmayan tamamlanmak üzere iki gruba ayrılır.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında spesiyalist ve başarılı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. Eğer yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına ehil olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların zaruri testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Yangın veya acil yer vakalarında binalardaki insanların kolaylıkla boşaltma edilmesi dâhilin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Yangın kapılarının üretim amacı âdem esenlığını yangın ve tütün tülının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların hudayinabit kapanması gerekmektedir. Bunu tedarik etmek bâtınin yaylı menteşeler kullanılması yerinde bileğildir , kanat yüzey düzlükı ve ağırlığına bakılırsa kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetleme altına tuzakınmasına yardımcı evet ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Binaların dokumasına yaraşıklı kullanılan bu kapılar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı yangın kapısı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı gestaltsı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yayılımını önler. Bu sayede maddi yahut tinsel zayiatı minimuma indirir ya da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın bapları tasarruf sahaına için, rengine göre evet da modeline göre çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan benzer sınıflandırması dundaki gibidir

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları kendiliğinden kendiliğinden olarak kapanarak güvenliği esenlar. Yangın merdiven bapsına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Binalarda kullanılan yangın merdivenleri faik hırse dayanıklı olmalıdır. Merdiven basamaklarında mutlak kaymayı önleyecek bir malzeme kullanılmalıdır.

Yangına dayanıklı malzemelerden örgülmalıdır. Ekseriya metal veya ahşap malzemeler kullanılır. Kapının sözınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Report this wiki page